неділя, 09 травня 2010 09:52

Гравці "Баварії" скупали ван Галя у пиві (ФОТО)
21

Фото: Reuters

Мюнхенська "Баварія" Анатолія Тимощука, перемігши в матчі заключного, 34-го, туру чемпіонату Німеччини проти столичної "Герти", завоювала звання чемпіона країни. Рахунок зустрічі - 3:1.

Рахунок у грі на 20-й хвилині відкрив форвард "Баварії" Івіца Оліч. Після перерви берлінці відігралися, коли на 59-й хвилині у ворота баварців вдало пробив Адріан Рамос.

Перелом у грі наступив ближче до кінця матчу: на 74-й хвилині м'яч забив Ар'єн Роббен. Останній, третій гол, який гравці "Баварії" забили "Герті", виявився також на його рахунку.

За підсумками всіх турів першості "Баварія" набрала 70 очок. На другому місці після неї йде "Шальке" з 65 балами. Обидві команди, таким чином, забезпечили собі участь у Лізі чемпіонів наступного сезону, пише Лента.

Третє місце дісталося "Вердеру" - йому вдалося отримати 61 очко. Тим часом "Герта", яка виявилася на останньому, 18 місці, разом з "Бохумом", який зайняв 17 сходинку, вилетіли з елітного дивізіону.






















Зараз ви читаєте новину «Гравці "Баварії" скупали ван Галя у пиві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути