понеділок, 29 липня 2013 23:50

Гравці "Металіста" потренувались на "Тумбі"
13

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Сьогодні футболісти харківського "Металіста" провели тренування на полі стадіону грецького ПАОКа "Тумба". Завтра команди проведуть перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Перші 15 хвилин тренування були відкрити для журналістів. Табло стадіону показувало 34 градуси тепла у затінку. Завтра очікується така ж спека.

Відзначимо, що "Тумба" під час матчу матиме такий самий вигляд, як і під час тренування. ПАОК покарано матчем без глядачів за минулорічний поєдинок у Лізі Європи.

"Все це трапилося через погану підготовку до гри, - розповідає грецький журналіст. - Фани віденського "Рапіда" запалили файєри, які заборонено приносити з собою на арену. Коли це побачили вболівальник ПАОКа, то прорвались на поле і перебігли в інший кінець арени, щоб з'ясувати стосунки. Але це не щось нове для ПАОКа. Команда - чемпіон з проведення матчів без глядачів. Востаннє таке траплялося у матчі Кубка Греції з "Олімпіакосом".

Всі навколишні кафе завтра будуть зайняті фанатами ПАОКа. Вболівальники хотіли дивитися гру на великому екрані на одній з площ Салонік, але офіційний транслятор відмовився від такої ідеї. Можливо, найактивніші прийдуть до стадіону."

Своїй назві стадіон завдячує району Салонік. "Тумба"  вміщує 28 тисяч 701 глядач. Найвідданіші вболівальники називають арену Храмом.

"Так, це правда.  Є така назва, але фанати "Олімпіакоса" та інших клубів так само називають свої арени. Це тут популярно," - розповідає перекладач, який працював на прес-конференціях обох наставників.

Нагадаємо, матч ПАОК - "Металіст" відбудеться у вівторок, 30 липня. Початок матчу о 21:00. пряма трансляція на телеканалі "2+2". За тиждень команди зустрінуться у Харкові.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Металіста" потренувались на "Тумбі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути