четвер, 01 листопада 2007 10:16

Грант: Шевченко скоро стане лідером "Челсі"

Після важкої домашньої перемоги лондонського "Челсі" над "Лестером" з рахунком 4:3 в рамках четвертого раунду Кубка англійської ліги, головний тренер "аристократів" Аврам Грант похвалив свою команду за проявлений в матчі характер, повідомляє www.championat.ru. Підопічні ізраїльського фахівця двічі програвали по ходу ігри, але врешті-решт зуміли дожинати "лисиць".

- Відмінна гра. Думаю, кожен цього вечора отримав задоволення, спостерігаючи за її сюжетом. Ми показали, що можемо забити стільки голів, скільки буде потрібно для перемоги, а це означає, що у наших гравців відмінні бойові якості, вони уміють проявляти характер, щоб переламати матч, що невдало складається, - розповів Грант.

Наставник "Челсі" прокоментував гру українського форварда Андрія Шевченка, який забив у ворота "Лестера" два голи.

- Шевченка провів хороший матч, зрівнявши рахунок на 87-ій хвилині . Він забив фантастичний гол, грамотно розібравшись в моменті. Відзначу, що Андрій додає від матчу до матчу, що не може не радувати, - резюмував Грант.
.
Зараз ви читаєте новину «Грант: Шевченко скоро стане лідером "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути