Ексклюзиви
понеділок, 26 травня 2008 15:46

Грант отримає компенсацію у розмірі 10,3 мільйонів доларів

Колишній головний тренер "Челсі" Аврам Грант, звільнений зі своєї посади 24 травня, отримає компенсацію у розмірі 5,2 мільйонів фунтів стерлінгів (10,3 мільйона доларів). За інформацією англійського видання The Times, ізраїльський фахівець уже домовився про розмір неустойки з генеральним менеджером клубу Пітером Кеньоном.

Грант став головним тренером "Челсі" у вересні минулого року, зайнявши місце португальця Жозе Моурінью. Спочатку контракт ізраїльтянина був розрахований на 980 тисяч фунтів, але в грудні угоду переглянули, і зарплата Гранта підвищилася до 2,5 мільйонів фунтів на рік. Таким чином, за неповних дев"ять місяців роботи з "Челсі" тренер заробив майже вісім мільйонів фунтів стерлінгів (більше 15 мільйонів доларів). До приходу в лондонську команду найвища зарплата Гранта складала близько 200 тисяч доларів на рік, коли він тренував збірну Ізраїлю.

За інформацією англійських ЗМІ, кандидатами на посаду головного тренера "Челсі" є Гуус Хіддінк, Свен-Йоран Ерікссон, Франк Райкард, Дідьє Дешам і Роберто Манчіні. Проте агент Хіддінка вже заявив, що голландський фахівець продовжить роботу зі збірною Росії.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Грант отримає компенсацію у розмірі 10,3 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути