Ексклюзиви
пʼятниця, 22 вересня 2017 11:09

Грабіжники застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка

Грабіжники застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка
Сандерс нокаутував Кличка-молодшого в другому раунді. Фото: fishki.net

22 вересня 2012 року в місті Брітс у Південно-Африканській Республіці Корі Сандерс із сім'єю пішли на день народження до родичів. Несподівано в ресторан забігли грабіжники та вчинили стрілянину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивцям переможця Кличка дали по 30 років в'язниці

Тілом 46-річний боксер прикрив від небезпеки свою 15-річну доньку. Одна куля потрапила йому в руку, інша - у шлунок. Лікарі не змогли врятувати життя Сандерса. 23 вересня він помер.

Тілом боксер прикрив від небезпеки свою доньку. Одна куля потрапила йому в руку, інша - у шлунок

Частина боксерів не можуть обійтись без скандальної складової. Їхній гонорар часто залежить не від професіоналізму, а від клоунського піару. Одні вриваються на тренування супротивника, де влаштовують скандали, інші позують з нібито відірваною головою. Корі Сандерс був іншим - справжнім бійцем. 46 боїв, 42 перемоги, понад 30 з яких - нокаутом. Він був справжнім героєм.

Окремою віхою у кар'єрі Коррі Сандерса стали бої з братами Кличками. Саме у поєдинку з Володимиром 2003 року південноафриканець у другому раунді нокаутував українця. Він став чемпіоном світу за версією WBO.

Вже у наступному бою 2004-го за молодшого брата помстився Віталій. У восьмому раунді судді зафіксували технічний нокаут Сандерсу. Після цього бою кар'єра південноафриканця пішла на спад, а згодом він залишив бокс.

Після смерті Сандерса брати Клички поспівчували загиблому та його близьким. Надали фінансову допомогу. Вбивць Сандерса трьох громадян Зімбабве вдалося затримати через кілька днів після його смерті.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники застрелили боксера, який нокаутував Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути