четвер, 12 лютого 2015 16:27

Вбивцям переможця Кличка дали по 30 років в'язниці

Вбивцям переможця Кличка дали по 30 років в'язниці
Коррі Сандерс Reuters

Високий суд Преторії оголосив остаточні вироки трьом зімбабвійцям, яких визнали винними у вбивстві південноафриканського боксера Коррі Сандерса. Про це повідомляє Boxingscene.com.

Суд призначив 21-річному Паіду Фішу, 28-річному Крісу Мойо і 29-річному Самуелю Мабене по 43 роки позбавлення волі, 30 з яких вони проведуть у в'язниці. Засуджені не погодилися з рішенням суду і мають намір його оскаржити.

Зімбабвійці здійснили збройний напад на ресторан в Преторії 22 вересня 2012. У ході пограбування вони застрелили боксера Коррі Сандерса, який власним тілом прикрив свою доньку від куль. Наступного дня 46-річний спортсмен помер. За словами свідка, "Коррі опинився не в тому місці і не в той час". Ніхто з присутніх у закладі відвідувачів, крім Сандерса, не постраждав.

Південноафриканець завершив професійну кар'єру в 2008 році. Він провів 46 боїв на професійному рингу, в яких зазнав чотири поразки. Сандерс був чемпіоном світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) і Всесвітнього боксерського союзу (WBU). На даний момент він є одним з трьох боксерів, які перемогли Володимира Кличка. У 2003 році Сандерс нокаутував українця у другому раунді і завоював чемпіонський пояс WBO.

Зараз ви читаєте новину «Вбивцям переможця Кличка дали по 30 років в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути