пʼятниця, 06 травня 2011 14:38

Гострий язик Моурінью коштуватиме йому сім матчів у єврокубках

Гострий язик Моурінью коштуватиме йому сім матчів у єврокубках

Головний тренер мадридського футбольного клубу "Реал" Жозе Моурінью буде дискваліфікований на сім матчів єврокубків за свої висловлювання після першого півфінального матчу Ліги чемпіонів з "Барселоною" (0:2). Про це пише іспанське видання Marca. Офіційно інформація про санкції по відношенню до Моурінью поки не підтверджена.

У ході матчу Моурінью був вилучений за суперечки з арбітром. Невдоволення тренера викликала червона картка, показана на 62-й хвилині гравцеві "Реала" Пепе.

Після гри з "Барселоною" Моурінью розкритикував УЄФА. За словами тренера, керівництво європейського футболу допомагає каталонської команді і не дає шансів її суперникам. Моурінью припустив, що це може бути пов'язано з тим, що "Барселона" співпрацює з ЮНІСЕФ.

Через вилучення у першому матчі Моурінью не зміг керувати командою в матчі-відповіді. Наставник "Реала" мав право подивитися гру з трибун, але взагалі не приїхав на стадіон. Замість Моурінью командою керував його помічник Айтор Каранка. Гра завершилася внічию (1:1), і у фінал турніру вийшла "Барселона".

Marca повідомляє, що у випадку, якщо на Моурінью накладуть тривалу дискваліфікацію, тренер і керівництво "Реала" планують звернутися до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Зараз ви читаєте новину «Гострий язик Моурінью коштуватиме йому сім матчів у єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути