Ексклюзиви
середа, 06 жовтня 2010 12:30

Господарі "Ліверпуля" погодилися продати клуб

Господарі "Ліверпуля" погодилися продати клуб

Керівництво "Ліверпуля" погодилося на продаж клубу компанії New England Sports Ventures (NESV), яка, зокрема володіє бейсбольною командою "Бостон Ред Сокс", спортивним кабельним каналом New England Sports Network, спортивним маркетинговим агентством Fenway Sports Group і командою Rousch Fenway Racing, виступає в автоперегонах гонках в серії NASCAR.

Мартін Броутон, голова правління "Ліверпуля", зробив наступну заяву через сайт клубу:

"Я радий, що ми змогли успішно завершити процес продажу, який виявився дуже ретельним і великим. Рада правління вирішив прийняти пропозицію NESV на підставі того, що ця компанії найкращим чином відповідає тим критеріям, які ми ставили перед новим власником. У компанії NESV філософія переможця, і вона демонструє це на прикладі "Ред Сокс".

"Для переговорів ми протягом кількох тижнів зустрічалися в Бостоні, Лондоні і Ліверпулі, - продовжив Броутона. - Я вражений досягненнями цієї компанії та її баченням розвитку" Ліверпуля ".

"Завдяки оплати боргів, умови NESV допоможуть нам сконцентруватися на інвестиціях в команду, - додав Мартін Броутона. - Я розчарований лише тим, що власники команди всіляко намагалися перешкодити цій угоді, і для здійснення операції нам довелося звернутися до суду".

Продаж "Ліверпуля" буде офіційно підтверджена після того, як відповідний дозвіл буде отримано від керівництва Прем'єр-ліги.

За матеріалами gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Господарі "Ліверпуля" погодилися продати клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути