Ексклюзиви
субота, 12 березня 2011 17:37

Гордєєв здобув першу перемогу з донецьким "Металургом"

Гордєєв здобув першу перемогу з донецьким "Металургом"

Донецький "Металург" з рахунком 1:0 на своєму полі обіграв "Севастополь" у матчі 21-го туру української Прем'єр-ліги.

Господарі повели в рахунку вже на 3-й хвилині гри. Олексій Годін майстерно виконав штрафний з 25-ти метрів, перекинувши "стінку" і відправивши м'яч точно в кут воріт. Хвилин через десять хороший момент подвоїти рахунок втратив Танаса, який, обігравши воротаря, примудрився не влучити у порожні ворота.

Надалі темп гри помітно впав і до перерви лише у "Севастополя" був один момент для взяття воріт. На 44-й хвилині після подачі штрафного Шандрук головою скинув м'яч на дальню штангу, але Скоба буквально з метра не влучив у ворота.

Початок другого тайму залишився за гостями, особливо старався Ференчак, якому двічі зовсім трохи не вистачило точності, щоб зрівняти рахунок. Потім упустив свій шанс Шевчук, який вийшов на заміну. Андрій не зумів переправити м'яч у ворота після прекрасної подачі Дуляя з правого флангу. "Севастополь" продовжував атакувати і продовжував тринькати моменти.

Після помилки голкіпера "Металурга" м'яч потрапив до Допілки і той вже здавалося бив напевно, але влучив у захисника, який опинився на лінії воріт. У підсумку кримчани другий матч поспіль програють з мінімальним рахунком, а новий наставник "Металурга" Андрій Гордєєв здобуває першу перемогу в Україні.

Таким чином, "Металург" набирає 25 очок і піднімається на 9-е місце в турнірній таблиці. Правда, конкуренти свої матчі зіграють пізніше. "Севастополь" з 14 балами залишився на передостанній позиції.

Зараз ви читаєте новину «Гордєєв здобув першу перемогу з донецьким "Металургом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути