Ексклюзиви
середа, 06 лютого 2008 20:32

Гомес: готовий битися з Вірчисом коли призначить керівництво WBC

Екс-чемпіон WBC в першій важкій вазі і нинішній другий номер рейтингу цієї організації в суперважкій ваговій категорії Хуан Карлос Гомес посилено готується до майбутнього відбіркового поєдинку з першим номером рейтингу українцем Володимиром Вірчісом.

Кілька днів тому Гомес повідомив організатора цього поєдинку промоутерську компанію Universum Box-promotion про те, що 8 березня - це дуже рання дата для проведення такого відповідального поєдинку. Проте після того, як Вірчис також відмовився від запропонованої дати, Universum передала вирішення цієї спірної ситуації до рук WBC. Потім Гомес поспішив зробити заяву про те, що він ніколи не відмовлявся від участі у відбірковому поєдинку, і готовий вийти на ринг 8 березня, якщо інших варіантів не залишиться.

- Відбірковий поєдинок за версією WBC дуже важливий для мене, і я не упущу цей шанс. Я з великою повагою відношуся до WBC і є екс-чемпіоном світу за версією цієї організації в першій важкій вазі. Чи буде моїм суперником Вірчіс або інший боксер, я вийду на ринг 8 березня, якщо це буде необхідно, - заявив Гомес.

Володимир Вірчіс також залишив Німеччину і повернувся на Україну, де  планує продовжити підготовку до поєдинку проти Гомеса і почекати вирішення цій спірної ситуації.

"Наш спорт"
Зараз ви читаєте новину «Гомес: готовий битися з Вірчисом коли призначить керівництво WBC». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути