неділя, 25 травня 2014 13:04

"Голи Марсело і Роналду були просто контрольними пострілами" - Саленко

"Голи Марсело і Роналду були просто контрольними пострілами" - Саленко
Фото: time-football.com

Кращий бомбардир ЧС-1994 Олег Саленко поділився з Gazeta.ua думкою про вчорашній фінал Ліги Чемпіонів. Нагадаємо, мадридський "Реал" здобув перемогу над земляками з "Атлетіко" з рахунком 4:1.

- По грі "Атлетіко" вчора виглядав краще, але команді елементарно не вистачило фізичних сил. Плюс, на мій погляд, важливу роль зіграли ті п'ять хвилин, які суддя додав до основного часу. Особисто для мене загадка, чому він це зробив, підстав для цього не було жодних, серйозних затримок у другому таймі не відбувалося. І з цього приводу напевно багато хто буде виступати. А в додатковий час більш свіжі гравці "Реала" дотиснули "матрацників", ресурсів переломити гру в команди Сімеоне просто не виявилося, деякі гравці ледве ходили.

- Вимушена заміна Кости в першому таймі плюс відсутність Турана зіграли свою роль?

- Не думаю, що вона була значна. У сьогоднішнього "Атлетіко" є дух переможця, який здатний компенсувати відсутність лідерів. Команда готова грати з будь-яким суперником і з будь-якими гравцями. Ми бачили, який тотальний пресинг вона включила, причому навіть у центрі поля. Лідерів "Реала" часом просто не було видно на полі. Повторюся, "Атлетіко" не вистачило фізичних сил. Через втому випало пару "болтів", чим просто скористався "Реал" у додатковий час.

- Роналду провів свій не найкращий матч?

- Однозначно. Він хороший, коли у нього є свобода. Якої його повністю позбавили в Лісабоні. З цим завданням гравці "Атлетіко" впоралися просто блискуче, як тільки Роналду приймав м'яч, його тут же брали в кліщі двоє, а то і троє суперників.

- Пропущений "Реалом" гол повністю на совісті Касільяса?

- Безумовно. Йому не треба було виходити з воріт. Точка, з якої бив Годін, не настільки небезпечна. Якби Касільяс залишився в рамці, він міг спокійно витягнути цей удар, а то й взагалі зафіксувати м'яч в руках.

- Який гол став переломним - Рамоса чи Бейла?

- Коли Рамос забив, стало ясно, що "Реал" повністю бере ситуацію під контроль. А гол Бейла підсумував фізичну втому "Атлетіко" на тлі морального нокауту. Після нього команди догравали матч. Марсело і Роналду просто нанесли два контрольні постріли.

- Сімеоне і Анчелотті досягли своєї стелі в мадридських клубах?

- В жодному разі. Сімеоне створив команду, яка буде прогресувати. Зіграний, згуртований колектив. І тренеру, і гравцям є що доводити, особливо після вчорашнього фіналу. Напевно, буде посилення і "Атлетіко" в майбутньому сезоні себе ще покаже. Стосовно Анчелотті, то перед ним завдання виграти чемпіонат Іспанії. На тлі "Атлетіко" і "Барселони" зробити це буде вкрай складно. Іспанська Примера, вона ж на одному рівні з Лігою Чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Голи Марсело і Роналду були просто контрольними пострілами" - Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути