понеділок, 06 серпня 2007 09:23

Голландський ПСВ виграв Кубок Російських залізниць

Чемпіон Нідерландів ПСВ став переможцем футбольного Кубка РЖД (Російські залізниці), що завершився вчора, 5 серпня, в Москві.

У фіналі клуб з Ейндховена узяв верх над кращою командою Іспанії "Реалом" - 2:1. Третє місце на турнірі зайняв "Мілан", московський "Локомотив" залишився четвертим.

У матчі "Реал" - ПСВ голландці відкрили рахунок в першому таймі, коли півзахисникові Ісмаїлу Айссаті вдався точний дальній удар. Незадовго до перерви перевагу ПСВ подвоїв лівий захисник Майк Зоннефелд, що вразив ворота Єжі Дудека крученим ударом зі штрафного.

На 57-ій хвилині новачок "Реала" Хавьєр Савіола забив у відповідь м"яч, використавши передачу Гуті, але за час, що залишився, чемпіони Іспанії не змогли зрівняти рахунок. Отримавши перемоги над "Міланом" і "Реалом", ПСВ став володарем Кубка РЖД, присвяченого 170-летию Російських залізниць.

У матчі за третє місце московський "Локомотив" поступився "Мілану". Основний час цієї зустрічі закінчився внічию - 3:3, а в серії пенальті точніше були італійці - 5:4.
Зараз ви читаєте новину «Голландський ПСВ виграв Кубок Російських залізниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути