субота, 07 вересня 2019 07:25

Голландія розбила Німеччину в Гамбурзі

Голландія розбила Німеччину в Гамбурзі
До цього поєдинку німці ніколи не програвали в Гамбурзі

Збірна Нідерландів розбила збірну Німеччини в Гамбурзі й дуже заплутала ситуацію в цій відбірній групі чемпіонату Європи.

Німці першими відкрили рахунок. На 11 хвилині після помилки Ван Дейка, який не витримав лінію під час створення штучного офсайду, Клостерман вийшов сам на сам із Сілесеном, але пробив точно у воротаря. На добиванні першим був Гнабрі – 1:0.

Голландія весь матч володіла ініціативою, але зрівняти рахунок вдалося лише на 59 хвилині. Бабел прострілив із правого флангу, а Де Йонг легко переграв Нойєра – 1:1.

Збірна Нідерландів відчула смак крові й пішла вперед. На 66 хвилині Ван Дейк потужно пробив головою, Нойєр неймовірним чином парирував удар, але з наступним прострілом німці не впоралися. Захисник Та, що набігав рятувати ситуацію, зрізав м'яч у власні ворота – 1:2.

Німці спробували перехопити ініціативу й тут їм допоміг арбітр. Суддя призначив пенальті за гру рукою Де Лігта, коли м'яч, підлетівши вгору, впав йому на руку. Пенальті акуратно виконав Кроос – 2:2.

Збірна Нідерландів відчула смак крові й пішла вперед

Але далі на полі була лише одна команда. На 80 хвилині розкішний пас від Депая вивів Вейналдума сам на сам із Нойєром. Гравець "Ліверпуля" не поскупився і віддав ще один пас на Малена. Тому залишилося лише підставити ногу.

Німці кинулися рятувати гру але наразилися на ще одну атаку правим флангом. Депай видав пас на Вейналдума й Жоржиньо чітко пробив Нойєра – 2:4. Красива перемога гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого чекати від збірної України в матчі проти Литви

В групі "С" лідерство захопила збірна Північної Ірландії, яка має 12 очок після чотирьох поєдинків. У німців – 9 балів. Голландці мають шість але після трьох матчів.

Зараз ви читаєте новину «Голландія розбила Німеччину в Гамбурзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути