пʼятниця, 02 липня 2010 19:59

Голландці носили Снейдера на руках (ФОТО)
25

Фото: Reuters

Збірна Голландії в першому чвертьфінальному матчі чемпіонату світу в ПАР перемогла збірну Бразилії (2:1) і вчетверте у своїй історії вийшла до півфіналу світової першості.

До перерви голландці поступалися в рахунку після точного удару Робіньо на 10-й хвилині, але змогли здобути вольову перемогу. На 53-й хвилині після навісу в штрафну Веслі Снайдера хавбек "селесао" Феліпе Мело відправив м'яч у власні ворота, а на 68-й хвилині вже сам Снейдер після скидки Дірка Кюйта головою вразив ворота Жуліо Сезара.

Голландці вчетверте вийшли в півфінал чемпіонатів світу. На мундіалях 1974-го і 1978 року вони дійшли до фіналу, поступившись там Німеччині та Аргентині відповідно, а в 1998 році на чемпіонаті світу у Франції у півфіналі поступилися Бразилії в серії післяматчевих пенальті. Переможний одинадцятиметровий у Бразилії тоді реалізував нинішній головний тренер пентакампеонів Карлос Дунга. У матчі за бронзові медалі голландці тоді поступилися Хорватії (1:2).

У півфіналі, який відбудеться 6 липня в Кейптауні, Голландія зустрінеться з переможцем пари Уругвай - Гана, який визначиться сьогодні, інформує Sports.ru.


























Зараз ви читаєте новину «Голландці носили Снейдера на руках (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути