Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2010 17:34

Голкіпера-забіяку "Зорі" відлучили від футболу на шість матчів

Голкіпера-забіяку "Зорі" відлучили від футболу на шість матчів

Воротар луганської "Зорі" Ігор Шуховцев дискваліфікований на шість матчів за те, що у поєдинку із львівськими "Карпатами" кілька разів штовхнув арбітра матчу Віталія Годуляна. Таке рішення виніс Дисциплінарний комітет Прем"єр-ліги.

Крім цього, за некоректні висловлювання на післяматчевій прес-конференції, на три тисячі гривень оштрафований головний тренер "Зорі" Анатолій Чанцев. Також за образливі вигуки вболівальниками команди на адресу арбітра на три тисячі гривень оштрафовано ФК "Зоря".

Нагадаємо, на 90-й хвилині матчу, за нічийного рахунку 2:2 арбітр зустрічі Віталій Годулян призначив пенальті у ворота "Зорі", що викликало бурхливу реакцію голкіпера луганчан Ігоря Шуховцева, який кілька разів штовхнув суддю і гравців "Карпат", які прибігли до місця подій. Годулян показав Шуховцеву червону картку, проте голкіпер залишив поле в супроводі бійців спецпідрозділу "Беркут".

У коментарі офіційному сайту "Зорі" Шуховцев так прокоментував ситуацію: "З суддею Віталієм Годуляном, напевно, у кожного футболіста прем'єр-ліги щось та відбувається. Його просто не даремно колись дискваліфікували. Просто, коли щось говорять судді, то до уваги це не береться, а коли щось кажуть футболісти, то це відразу дискваліфікація. Те, що я штовхнув суддю, може призвести до дискваліфікації. Це я знаю. Але нехай він стежить за своїми словами і не говорить зайвих слів футболістам".

За словами Шуховцева, після призначення пенальті арбітр сказав йому: "Це вам за старі борги". "Я можу це підтвердити. Крім цього, цю фразу чули Олексій Полянський і Микита Каменюка, які знаходилися поряд. Після цього відбувся поштовх з мого боку і мене вигнали", - додав голкіпер.

Також Шуховцев повідомив, що був упевнений у своєму колезі Юрію Мартищуку, який вийшов і відбив пенальті від Батісти.

За матеріалами Террикон, Фокус

Зараз ви читаєте новину «Голкіпера-забіяку "Зорі" відлучили від футболу на шість матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути