пʼятниця, 16 липня 2010 15:56

Голкіпер збірної Шотландії вдруге за рік зламав руку

Голкіпер збірної Шотландії вдруге за рік зламав руку

Воротар збірної Шотландії Крейг Гордон, який виступає за клуб англійської прем'єр-ліги "Сандерленд", зламав руку вдруге за рік. 15 липня під час тренування Гордон невдало впав на руку і зламав одну з кісток зап"ястя.

У листопаді 2009 року він отримав таку ж травму, через що пропустив значну частину сезону, повідомляє інформагентство DPA.

Увечері в четвер голкіперові зробили операцію. Точні терміни його відновлення невідомі, але початок чемпіонату Англії - 2010/2011 він напевно пропустить. Раніше цього літа Гордону оперували травмовану руку й видаляли грижу.

Запасним воротарем "Сандерленда" є голкіпер збірної Угорщини Мартон Фулоп. Однак він висловив бажання залишити команду, оскільки незадоволений роллю резервіста. Якщо Фулоп піде з "Сандерленда", то в клубі залишаться два молодих воротаря - 22-річний Тревор Карсон з Північної Ірландії і 21-річний бельгієць Сімон Міньоле.

Крейг, якому 31 грудня виповниться 28 років, виступає за "Сандерленд" з 2007 року. Більшу частину кар"єри він провів в шотландському клубі "Хартс". У збірній Шотландії Гордон дебютував у 2004 році і провів за свою національну команду 40 матчів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної Шотландії вдруге за рік зламав руку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути