Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 14:26

Голкіпер "Челсі" Чех отримав травму і вибув на невизначений термін

Воротар лондонського "Челсі" Настя Чех отримав травму м"яза в матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти "Шальке", який закінчився з рахунком 0:0. Неприємний інцидент відбувся в кінці першого тайму, і в перерві голкіпер був замінений на італійця Карло Кудічині. Чех може пропустити матч чемпіонату Англії з "Евертоном", повідомляє www.lenta.ru.

За словами головного тренера "Челсі" Аврама Гранта, точні терміни одужання чеського воротаря поки невідомі, але, можливо, він не встигне відновитися до найближчої неділі, коли лондонцям належить зіграти з "Евертоном".

Кудічині, який замінив Чеха, вдалося залишити ворота "сухими", хоча м"яч після ударів гравців "Шальке" двічі потрапляв в штангу.

Добившись виїзної нічиєї, "Челсі" набрав вісім очок і зберіг лідерство в групі В. Друге місце займає норвезький "Русенборг" - 7 очок, далі йдуть "Шальке" - 4 пункти і "Валенсія" - 3 очки. 
Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Челсі" Чех отримав травму і вибув на невизначений термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути