середа, 02 грудня 2009 09:29

Голкіпер отримав ключкою по голові за пропущений гол (ВІДЕО)

Голкіпер отримав ключкою по голові за пропущений гол (ВІДЕО)

Воротареві клубу НХЛ "Флоріда Пантерс" Томашу Вокоуну, яктй отримав удар ключкою по голові від свого одноклубника Кіта Балларда, зашили вухо. Чеський хокеїст уникнув струсу мозку і травм внутрішнього вуха, але пропустить декілька матчів, оскільки поки не може носити воротарську маску, повідомляє офіційний сайт НХЛ.

Інцидент за участю Вокоуна і Балларда відбувся в ніч з 30 листопада на 1 грудня під час виїзного матчу "Флориди" з "Атлантою Трешерс". На дев"ятій хвилині першого періоду форвард "Атланти" Ілля Ковальчук забив гол у ворота "Пантерс". Баллард був засмучений і хотів ударити ключкою по штанзі, але потрапив по голові Вокоуну.

Голкіпера відвезли на носилках, і на лід він не повернувся. Чеського гравця доставили в лікарню Атланти, де йому зробили операцію. Вокоун відчуває себе нормально, він повернувся до Флориди одним рейсом зі своєю командою. За словами головного тренера "Пантерс" Пітера Дебоєра, в літаку Вокоун і Баллард поговорили, і воротар не тримає зла на свого партнера.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер отримав ключкою по голові за пропущений гол (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути