вівторок, 20 вересня 2011 09:15

Голкіпер "Металіста" побив рекорд Шовковського

Голкіпер "Металіста" побив рекорд Шовковського

Досягнення голкіпера "Металіста" Максима Старцева полягає в тому, що воротар вже 715 хвилин поспіль у гостьових матчах не пропустив жодного м'яча.

Останній раз м'яч у ворота найнадійнішого футболіста на полі залітав півтора роки тому - 15 квітня 2010 року під час матчу з київським "Арсеналом", в якому Старцев захищав ще кольори "Таврії". (6:1).

Останнім же матчем з "Кривбасом" голкіпер "Металіста" відразу на 69 хвилин поліпшив попередній рекорд, який був поставлений воротарем, а також нинішнім капітаном київського "Динамо" Олександром Шовковським.

До речі, за киянами після минулих вихідних та матчем з "Чорноморцем" також числяться кілька рекордів. Так, "Динамо" виграє вже шостий матч поспіль і може похвалитися 200 гостьовими перемогами. Олександр Алієв забив у ворота одеситів свій 20 м'яч у складі клубу і довів кількість голів у матчах з "Чорноморцем" до 70.

Андрій Ярмоленко, в свою чергу, вже четверту гру поспіль відзначається забитими голами, а його останній прицільний удар став 150 голом "Динамо" в чемпіонатах України з Юрієм Сьоміним в якості головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Металіста" побив рекорд Шовковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути