неділя, 02 грудня 2012 19:53

Гол Грицая став переможним для "Зорі" у матчі з "Арсеналом"

Гол Грицая став переможним для "Зорі" у матчі з "Арсеналом"
Олександр Грицай відзначився на 73-й хвилині ФОТО: zarya-lugansk.com

На полі стадіону "Динамо" імені В. В. Лобановського в Києві відбувся заключний матч осінньої частини чемпіонату України серед команд прем'єр-ліги. Столичний "Арсенал" прийняв "Зорю" і поступився луганчанам з мінімальним рахунком.

Єдиний гол був забитий на 73-й хвилині - гостям вдалася відмінна контратака, і Олександр Грицай ефектним ударом відправив м'яч у ворота "канонірів".

Таким чином, "Зоря" поліпшила турнірне становище і пішла на зимову перерву на десятому місці, в "Арсенала" - восьма позиція у прем'єр-лізі України.

"Команда намагалася грати і домогтися максимального результату, хочу подякувати гравцям за те, що вони не зупинилися, намагалися грати. Не все вийшло під кінець сезону, було видно, що сьогодні гра була до забитого гола. Нам забити не вдалося, а у суперників вийшла гостра контратака.

Хочу подякувати гравцям, керівництву і нечисленним глядачам за те, що підтримують нас у важкі хвилини. Наші проблеми почалися не сьогодні, а ще тоді, коли виступали в Європі. Проблеми є, зі складом та інші, і вони, можна сказати, супроводжуються результатами", - повідомив після матчу головний тренер "Арсеналу" Леонід Кучук в ефірі телеканалу "2+2"

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

18-й тур

Арсенал К (Київ) - Зоря (Луганськ) - 0:1

Гол: 0:1 - 73 Грицай.

Арсенал К: Боровик, Симоненко, Польовий, Матуку, Леандро, Міколюнас, Старгородський (Квансей, 81), Шахов, Адійя (Рафаель, 71), Шацьких, Ковпак.

Зоря: Левченко, М. Іг. Білий, Ігнятієвич, Ярмаш, Каменюка (Олійник, 79), Грицай, Чайковський, Ференчак (Любенович, 62), Шуньїч, Ідахор, Данило (Родич, 70).

Попередження: Матуку, 56; Польовий, 76; Шахов, 87; Ковпак, 88 - Чайковський, 19; Ігнятьєвич, 30; Грицай, 53.

Зараз ви читаєте новину «Гол Грицая став переможним для "Зорі" у матчі з "Арсеналом" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути