Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 13:58

Глазков ще може вийти на півфінальний бій

В п"ятницю, 22 серпня, лікар олімпійської збірної України з боксу Сергій Колосовський прокоментував інформацію про те, що український супертяж В"ячеслав Глазков може не вийти на свій півфінальний поєдинок через травму.

"В"ячеслав в попередньому бою отримав травму - надрив зв"язок і м"язів лівої руки. Ми робимо все можливе, щоб боксер вийшов на ринг і він на 80 відсотків (за станом здоров"я) готовий це зробити, проте потрібно все зважити, щоб не завдати спортсменові більшої шкоди", - заявив Колосовський.

Свій півфінальний поєдинок В"ячеслав Глазков повинен провести о 16:30 проти китайського боксера Чжан Чжілея, повідомили uaSport.net у НОК України.

Раніше повідомлялося, що В"ячеслав Глазков, який виступає у ваговій категорії понад 91 кг, відмовився виходити на півфінальний поєдинок Олімпійського турніру через травму ліктя.

Інший український боксер Василь Ломаченко вийшов у фінал Олімпійського турніру боксерів у ваговій категорії до 57 кг, де позмагається за золоту медаль з французом Хедафі Джельхіром.

Зараз ви читаєте новину «Глазков ще може вийти на півфінальний бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути