понеділок, 18 травня 2009 15:52

Гільєрме розповів про свій перший хет-трик

Гільєрме розповів про свій перший хет-трик

Друга поява бразильця Гільєрме на полі у футболці "Динамо" наробила галасу у футбольному господарстві України. Три забиті м"ячі при чотирьох ударах у раму воріт "Карпат" - виглядає вражаюче. Тепер уболівальники з нетерпінням чекають наступного виходу Гільєрме на поле. Цілком можливо, це також відбудеться на Західній Україні, в місті Добромиль, в поєдинку з ФК "Львів".

- Укладаючи контракт з "Динамо", я і подумати не міг, що вийду на поле лише через три місяці, - розповів Гільєрме. - Через проблеми зі стегном я довго тренувався окремо від команди, потім поступово набирав форму в іграх за другу команду. Дуже радий, що тренер нарешті випустив мене у складі головної команди. Це був довгоочікуваний момент, я дуже хвилювався.

- Для мене немає різниці, з ким з нападаючих грати в парі. Класні форварди Бангура і Мілевський, але із Зозулею в матчі з "Карпатами" ми також швидко знайшли взаємопорозуміння. Це мій перший хет-трик в кар"єрі. У Бразилії кілька разів забивав по два м"ячі, а найчастіше - по одному..

- Приємно, що в такий знаменний в кар"єрі день мене привітали багато людей. Дзвонили друзі і родичі з Бразилії, а практично всі хлопці з "Динамо" підійшли і сказали приємні слова. На жаль, футбольний сезон в Україні скоро закінчиться. Нам залишилося провести всього два матчі, після чого всі підуть у відпустку. Тому основні надії я пов"язую з новим сезоном, чекати якого доведеться зовсім недовго.

Гільєрме підписав контракт з "Динамо" взимку цього року, бразилець через низку обставин провів у складі основної команди один неповний матч, вийшовши на заміну в грі 24-го туру проти криворізького "Кривбаса". Матч з "Карпатами" став для форварда першим, в якому він вийшов в стартовому складі команди.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме розповів про свій перший хет-трик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути