Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2009 11:21

Гебреселассіе вчетверте виграв берлінський марафон (ФОТО)

Знаменитий ефіопський стайєр Хайле Гебреселассіе став переможцем 36-го за рахунком Берлінського марафону. Правда, цього разу обійшлося без світового рекорду - 2 години 6 хвилин і 8 секунд.


36-річний ефіопець, який заради цього марафону пропустив чемпіонат світу в Берліні, не приховував, що збирається встановити в німецькій столиці новий світовий рекорд. А ще в його планах - перемога на Олімпійських іграх-2012 в Лондоні.

З рекордом цього разу не вийшло. Хоча все одно за свою перемогу на дистанції 42 195 м, а в Берліні йому немає рівних четвертий рік поспіль, він отримає від організаторів 160 тис. євро призових. Гебреселассіе зміг більш ніж на дві хвилини випередити кенійця Френсіса Кіпропа. Третім фінішував ще один марафонець з Ефіопії Негару Терфа.

Нагадаємо, що світовий рекорд Гебреселассіе встановив якраз в Берліні в 2008 році, показавши час - 2 години 3 хвилини і 59 секунд.

За матеріалами Telegraf.lv

Зараз ви читаєте новину «Гебреселассіе вчетверте виграв берлінський марафон (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути