неділя, 15 вересня 2013 11:32

"Газпром" став спонсором ФІФА у присутності Путіна

"Газпром" 14 вересня підписав з Міжнародною федерацією футболу (ФІФА) спонсорську угоду на період 2015-2018 років. Про це повідомляє РІА Новини.

Угода була підписана головою правління "Газпрому" Олексієм Міллером і президентом федерації Йозефом Блаттером. Підписання проходило в присутності президента Росії Володимира Путіна.

Згідно з документом, протягом чотирьох років російська компанія зможе називатися офіційним партнером змагань, що проводяться під егідою федерації. Це дасть їй право рекламувати на заходах свої товари в категоріях "Нафта. Газ, Дизель. Видобуток. Переробка і реалізація товарів".

Рекламуватися "Газпром" зможе на таких заходах, як чемпіонат світу, який пройде в Росії в 2018 році, а також на кубку світу серед молоді, на змаганнях з пляжного футболу та інших заходах.

Також російський газовий монополіст отримає право використати торговельний знак ФІФА, в тому числі сам кубок, в рекламі самого себе.

Після підписання угоди Олексій Міллер зазначив, що вартість контракту "відповідає масштабам заходу" . Про яку саме суму йдеться, він не сказав.

Російська газова компанія також є головним спонсором футбольних клубів "Зеніт" і "Шальке 04" . Також компанія офіційно підтримує "Челсі" і " Црвену Звєзду" .

Чемпіонат світу з футболу пройде з 8 червня по 8 липня 2018 року в 11 російських містах.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" став спонсором ФІФА у присутності Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути