Ексклюзиви
неділя, 05 грудня 2021 08:11

Гол Малиновського посприяв зміні лідера чемпіонату Італії

Гол Малиновського посприяв зміні лідера чемпіонату Італії
Малиновський забив четвертий гол у сезоні. Фото: Reuters

"Аталанта" здобула перемогу в матчі 16-го туру італійської Серії А з "Наполі". Зустріч пройшла у Неаполі на стадіоні ім. Марадони і завершилася з рахунком 3:2 на користь гостей.

Рахунок у грі на 7-й хвилині відкрив гарматним пострілом з-за меж карного майданчика українець Руслан Малиновський, результативну передачу якому віддав Дуван Сапата. Це четвертий м'яч Малиновського у чемпіонаті 2021-22 та 20-ий в італійській Серії А.

Цей гол став для Малиновського 13-м м'ячем з-за меж штрафного майданчика з моменту його дебюту в Серії А влітку 2019 року. За цей час у топ-5 ліг більш дальніми ударами забивав лише Ліонель Мессі (18), повідомляє у "Twitter" OptaPaolo.

До кінця першого тайму "Наполі" зрівняв рахунок завдяки Петру Зеліньському. На початку другого тайму Дріс Мертенс відгукнувся на передачу Кевіна Малку. На 60-й хвилині суддя скасував пенальті у ворота "Наполі", але це не завадило гравцям "Аталанти" двічі відзначитися. Забивали Меріх Демірал (Рафаел Толой) та Ремо Фройлер (Йосип Ілічич).

Перемога дозволила клубу з Бергамо набрати 34 очки та зміцнитися на четвертому рядку чемпіонату Італії. "Наполі" з 36 очками втратив перше місце і відкотився на третю позицію. Лідером став "Мілан" - 38 очок. На одне менше у " Інтера", який йде другим.

Зараз ви читаєте новину «Гол Малиновського посприяв зміні лідера чемпіонату Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути