середа, 06 червня 2012 10:49

"Гармашу довелося промивати шлунок" - лікар збірної України

"Гармашу довелося промивати шлунок" - лікар збірної України

Лікар збірної України Леонід Миронов прокоментував ситуацію з отруєнням гравців і персоналу національної команди напередодні товариського матчу з Туреччиною.

"Почалося все з обіду - в понеділок, в день нашого переїзду з Вальзеє до Інгольштадту. До вечора симптоматика отруєння з'явилася у масажиста Сергія Мироненка - він ледь знайшов в собі сили закінчити роботу з хлопцями.

Потім із загальною інтоксикацією і високою температурою звалився ваш покірний слуга. В 4 години ранку до мене прийшов з тими ж проблемами Денис Гармаш. Трохи пізніше поскаржилися на нездужання Тарас Михалик, Андрій Воронін, Артем Мілевський, Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук. Скажу прямо: матч з Туреччиною був під загрозою зриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорій Суркіс назвав розміри преміальних гравцям збірної на Євро-2012

У Гармаша ситуація виявилася найскладнішою. Вночі у нього була дуже сильна блювота - довелося промивати шлунок і застосовувати всі доступні мені на той момент методи дезінтоксикації. На другому місці по важкості проблеми виявився Михалик, якому були проведені схожі процедури", - розказав Миронов.

Лікар збірної України також прокоментував участь Дениса Гармаша в матчі з Туреччиною з перших хвилин: "Він дуже хотів грати і сказав перед матчем, що вже не відчуває нездужання. А після першого тайму надійшли скарги від Євгена Коноплянки та Мілевського.

Нагадаємо, у вівторок, 5 червня, збірна Україна програла в товариському матчі збірної Туреччини з рахунком 0:2.

Раніше наставник збірної України Олег Блохін після поразки підопічних від команди Туреччини заявив, що напередодні гри втратив половину команди.

Зараз ви читаєте новину «"Гармашу довелося промивати шлунок" - лікар збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути