четвер, 10 травня 2018 13:07

Гармаш назвав Степаненка гнилою людиною

Гармаш назвав Степаненка гнилою людиною
Гармаш дав жортский коментар після матчу на "Дніпро-Арені". Фото: ФК "Шахтар"

Фінальний поєдинок Кубка України між "Динамо" та "Шахтарем" (0:2) прокоментував півзахисник киян Денис Гармаш, який грубо висловився про партнера по збірній України, гравця "гірників" Тараса Степаненка.

"Ви самі бачили, що ми побудували нашу гру так само, як і в минулому матчі проти "Шахтаря", коли ми добилися позитивного результату. Але проти "гірників" дуже важко грати, бо вони контролюють м'яч і діють першим номером. Це сильна команда, а коли їй ще й допомагають судді, стає ще важче.

Судді були проти "Динамо"? Звичайно. При будь-якому фолі арбітр трактував не на нашу користь. Я не знаю, як протистояти Степаненку, який просто негарно поводиться на футбольному полі. Це гнила людина. Потрібно бути чесним, солідним і доводити свою силу діями на полі, а не такою поведінкою.

У нас були моменти за рахунку 0:0, але, я думаю, цього разу продемонстрували максимум того, на що ми здатні. Фінал Кубка складається з одного матчу. Пропустили, коли суддя показав аут в іншу сторону. Пішли вперед, щоб зрівняти і пропустили другий м'яч.

Сезон близький до того, щоб вважатися провальним для "Динамо"? У нас багато молодих хлопців, а "Шахтар" - сильна команда. Якби вони ще грали чесно і справедливо... Плюс у нас прийшло і пішло багато гравців. Ми перелаштовуємося. Думаю, що наступний сезон буде вдалим. Спасибі уболівальникам за віру" - передає слова Гармаша "Динамоманія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За рахунок чого "Шахтар" переграв "Динамо"

Наступний поєдинок "Шахтар" і "Динамо" проведуть 19 травня в 32-му турі УПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Гармаш назвав Степаненка гнилою людиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути