Ексклюзиви
пʼятниця, 19 березня 2021 09:41

Ганьба Моуріньйо та виліт "Мілана": результати матчів 1/8 Ліги Європи

Ганьба Моуріньйо та виліт "Мілана": результати матчів 1/8 Ліги Європи
Мислав Оршич( ліворуч) став героєм матчу проти "Тоттенгема". Фото: Gettyimages.com.

18 березня відбулися матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи.

Gazeta.ua знайомить з їхніми результатами.

Справжня сенсація відбулася в Хорватії. "Динамо" Загреб розтрощило "Тоттенгем" з рахунком 3:0 та за сумою 2 матчів змогло вийти у чвертьфіналу турніру. Гра в Лондоні завершилася перемогою командою Жозе Моуріньо - 2:0.

Героєм матчу став півзахисник господарів Мислав Оршич. На його рахунку хетрик. 2 м'ячі він забив в основний час матчу, а вирішальний гол уже в овертаймі.

Загребці приспали увагу підопічних Моуріньо. Змусили їх тримати м'яч. Вміло використавши простір та помилки в обороні. "Тоттенгем" прагнув відігратися, але фантастична гра голкіпера господарів Домініка Ліваковича вибила "Тоттенгем" із ЛЄ.

"Аякс" в гостях переміг "Янг Бойз" в гостях - 2:0. Гра в Нідерландах теж завершилася перемогою підопічних Еріка тен Хага - 3:0.

Давід Нерес в середині 1-го тайму відкрив рахунок. Це гол закрив питання переможця пари. На початку 2-го тайму Душан Тадич забив 2-й гол за гостей. За бажання гості змогли б довести гру до розгрому, але зменшили оборони та вже більше думали про наступний матч.

"Олімпіакос" у Лондоні мінімально переміг "Арсенал" - 1:0. Долю матчу вирішив єдиний гол на початку 2-го тайму. Греки намагалися відігратися після домашньої поразки 1:3, але вилучення в кінці гри не дозволило замахнутися на успіх.

"Мольде" вдома переміг "Гранаду" -2:1. Господарям потрібно було відігруватися після поразки 0:2 в Іспанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без шансів: чому "Вільярреал" переміг "Динамо"

Представник Норвегії відкрив рахунок в середині 1-го тайму. "Мольде" намагалися нав'язати силову боротьбу супернику, через довгі передачі та стандарти. "Гранаді" було не просто. Але гол у 2-му таймі Роберто Сольдадо зняв інтригу в матчі. Господарі забили переможний гол, але не більше.

"Славія" в гостях перемогла "Рейнджерс" - 2:0. У Празі команди не змогли виявити сильнішого -1:1.

Чехи забили швидкий гол, що змусило господарів відкриватися та йти вперед. Схоже, що підопічні Стівена Джерарда не були готові до такого перебігу подій на полі.

Кульмінація поєдинку відбулася після перерви. Вилучення отримали 2 гравців "Рейнджерс". Гості скористалися кількісною перевагою та забили 2-й гол, який остаточно закрив усі питання переможця пари.

"Ман Юнайтед" в гостях мінімально переміг "Мілан" - 1:0. Манкуніанцям потрібно було забивати після домашньої нічиї -1:1.

Гості намагалися позиційно атакувати, а "Мілан" отримав простір для швидких атак. Кожна з команд мала нагоди.

Доля поєдинку вирішилася одразу після перерви. Поль Погба скористався помилкою захисників "Мілана" та забив із близької відстані. Найкращу можливість врятувати гру втратив Златан Ібрагімович, швед не зміг пробити воротаря гостей.

Представники України не змогли пройти 1/8 Ліги Європи. "Динамо" поступилося "Вільярреалу" за сумою 2-х матчів 0:4, а "Шахтар" програв "Ромі" - 1:5.

В 1/4 Ліги Європи сезону 2020/21 вийшли: "МЮ", "Арсенал", "Динамо" Загреб, "Гранада", "Славія", "Славія", "Вільярреал" та "Рома".

Жеребкування чвертьфіналів відбудеться 19 березня о 14:00.

Зараз ви читаєте новину «Ганьба Моуріньйо та виліт "Мілана": результати матчів 1/8 Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути