Ексклюзиви
четвер, 19 травня 2011 12:50

"Гамбург" перерве свій збір заради бою Володимира Кличка з Хеєм

"Гамбург" перерве свій збір заради бою Володимира Кличка з Хеєм

Футболісти, тренери і працівники німецького клубу "Гамбург" відвідають боксерський поєдинок між українцем Володимиром Кличком і британцем Девідом Хеєм, повідомляє інтернет-видання". Цей бій повинен пройти 2 липня 2011 року на арені Imtech-Arena, де "Гамбург" проводить свої домашні матчі.

За даними видання, футболісти планують відвідати матч незважаючи на те, що у команди в цей термін запланований збір на одному з островів у Балтійському морі. Керівництво клубу вирішило надати гравцям відпочинок, щоб вони змогли відвідати поєдинок і підтримати Кличка, який живе в Гамбурзі.

У бою Кличка-молодшого з Хеєм на кону будуть стояти три чемпіонські титули у важкій вазі - звання чемпіона за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), яке носить британець, а також чемпіонські титули IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація) , якими володіє українець.

Зараз ви читаєте новину «"Гамбург" перерве свій збір заради бою Володимира Кличка з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути