пʼятниця, 23 червня 2006 16:23

Галліані пішов у відставку

У той час як в Німеччині не припиняються баталії за Кубок світу, в Італії продовжується судовий процес з приводу випадків шахрайства та договірних матчів в серії А. Навіть красива перемога італійської збірної над чехами не викликала такої хвилі суперечок і переживань у місцевих "тіффозі", як повідомлення про те, що віце-президент "Мілана" Адріано Галліані, 46 років, пішов у відставку з поста президента італійської футбольної ліги.


Галліані вчинив правильно, оскільки слідство настільки просунулось в справі про регулярний зговір керівників клубів і футбольних чиновників в Серії А, що навіть дії керівників "Мілана" попали під пильну увагу .

Багато італійців шоковані печальним розвитком подій. Адже день за днем розкриваються все нові подробиці скандальних випадків проведення договірних матчів, підкупу суддів, непрозорих трансферів і участі гравців в тоталізаторі.

Якщо в перший місяць розслідування в основному було присвячене туринському "Ювентусу", то зараз під приціл італійських слідчих потрапили ще три клуби.

Комісар Стефано Палацці оголосив результати розслідування і об"явив про те, що виявлено 30 випадків шахрайства і порушення регламенту, котрі можуть покликати за собою покарання у вигляді штрафів, дискваліфікацій і виключення з чемпіонату країни.

Зараз ви читаєте новину «Галліані пішов у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути