середа, 23 березня 2011 09:53

"Галатасарай" звільнив Георге Хаджі

"Галатасарай" звільнив Георге Хаджі

Стамбульський "Галатасарай" у вівторок достроково розірвав півторарічний контракт з головним тренером румуном Георге Хаджі у зв'язку з найбільш невдалим виступом клубу за всю його історію, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на турецькі ЗМІ.

Чашу терпіння керівництва клубу переповнив програш "Галатасарая" минулого тижня своєму традиційного супернику "Фенербахче", що займає перше місце в чемпіонаті. Титулований "Галатасарай", у минулому володар Кубка УЄФА, знаходиться на 11-му місці турнірної таблиці і піддається постійній критиці з боку спортивної преси і фанатів команди.

Хаджі очолив стамбульський клуб у жовтні минулого року, змінивши на тренерському посту голландця Франка Райкарда, з яким контракт також був розірваний достроково.

Нагадаємо, раніше "Бешикташ" відправив у відставку Бернда Шустера.

Під керівництвом Шустера турецький гранд з тріском провалився в плей-офф Ліги Європи, програвши "Динамо" з Києва в двох матчах із загальним рахунком 1:8, а в турецькій Суперлізі клуб посідає лише сьоме місце.

Зараз ви читаєте новину «"Галатасарай" звільнив Георге Хаджі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути