субота, 30 травня 2020 10:55

Ф'юрі сказав, що битиме Джошуа в стилі товстуна Руїса

Ф'юрі сказав, що битиме Джошуа в стилі товстуна Руїса
Ф'юрі виграв останній бій у Вайлдера. Фото Рейтер

Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі розповів про свої перспективи в об'єднавчому бою з Ентоні Джошуа.

Два британця утримують всі титули в суперважкій категорії і в разі успішного захисту поясів можуть зустрітися в рингу вже в 2021 році. Про це пише "Спортарена".

"Стиль Джошуа ідеально мені підходить. Рух вперед, класичний захист. Сильний і могутній, але без роботи ногами, особливо не пручається. Вирубаю його за два-три раунди", - розповів Тайсон.

"Коли влучить мій перший удар, він відправиться танцювати. Накинуся на нього як той товстун [Енді Руїс]. Розповісти, що це буде за удар? Лівий хук. Він виконуватиме танець Бембі по всьому рингу".

Раніше топ-промоутер Едді Хірн заявив, що Ф'юрі може завершити кар'єру після пари поєдинків з Джошуа.

"Хірн як зазвичай трясе повітря. Я пропонував Джошуа бій досить довго. Намагався вийти з ним на ринг останні п'ять років. І цього взагалі не відбулося".

"Очевидно, що Едді - промоутер Джошуа, тому йому доведеться спілкуватися з моєю командою з приводу організації бою. Дайте фанатам те, чого вони хочуть, і перестаньте тікати від найбільшого бою з часів Леннокса Льюїса і Франка Бруно".

До зустрічі з Джошуа Ф'юрі має провести третій бій з Деонтеєм Вайлдером. У лютому Тайсон завдав американцеві першої поразки в кар'єрі і відібрав його титул WBC.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алієв програв Вакулюку перший бій у боксі

Джошуа, в свою чергу, проведе захист титулів у бою з болгарином Кубратом Пулєвим. Дати обох поєдинків поки не визначені на тлі пандемії COVID-19.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі сказав, що битиме Джошуа в стилі товстуна Руїса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути