неділя, 27 жовтня 2024 19:36

Ф'юрі назвав одного з найбажаніших суперників

Ф'юрі назвав одного з найбажаніших суперників
Тайсон Ф'юрі назвав одного з найбажаніших суперників. Фото: sport.24tv.ua

Британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі заявив, що готовий вийти на ринг проти свого земляка Ентоні Джошуа, незважаючи на його останні поразки.

Ф'юрі сказав, що пропри нищівну поразку Джошуа у бою з Дюбуа, їхній поєдинок все одно був би цікавий вболівальникам, пише Sky Sports.

"Мені шкода його зараз, його нокаутували в останньому бою за п'ять раундів, тому йому доведеться зробити це знову або ні, а тоді він вирішуватиме своє майбутнє. Після кожної поразки Джошуа я почувався розчарованим", - заявив боксер.

Він зауважив, що коли противник програє, і це не через тебе, ти відчуваєш себе пригніченим і спустошеним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чжилей дав прогноз на реванш Усика з Ф'юрі

"Мені було сумно за нього. Сумно було спостерігати, як гідний суперник втрачає корону. Я б все одно бився з ним, незалежно від того, програє він п'ять, 10 чи 20 боїв. Це не важливо, тому що на цьому етапі нашої кар'єри важливо проводити хороші бої", - висловився Ф'юрі.

На його думку, це все одно буде розважальний і цікавий бій для тих, хто платить.

Зазначається, що раніше бій між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі вважався одним із найочікуваніших у світі боксу, проте після двох поразок від Олександра Усика та поразку нокаутом від Даніеля Дюбуа Джошуа почав втрачати статус одного з найкращих боксерів світу.

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що його головна мета до завершення кар'єри - заробити якомога більше грошей.

Ф'юрі зізнався, що вже накопичив £200 млн. Він також відреагував на слова свого тренера Енді Лі, який раніше зазначив, що Тайсону важко було миритися з поразками під час кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі назвав одного з найбажаніших суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути