понеділок, 22 вересня 2008 16:38

Футбольний суддя знялася для "Плейбоя"

Ана Паула Олівейра на прізвисько Бандейрінія повернулася до своєї професії - до суддівства футбольних матчів. Поза грою бразильська жінка-рефері залишалася 245 днів.

Причини, за якими Ана Паула вимушена була зробити перерву в суддівській кар"єрі, вельми незвичайні для типового футбольного рефері. Річ у тому, що минулого року Бандейрінія знялася оголеною для бразильської версії журналу "Плейбой". Конфедерація Бразильського Футболу (КБФ) вчинок Ани Паули не зрозуміла. КБФ сприйняла фотосесію сеньйори Олівейри фактом, що порочить репутацію арбітра, та дискваліфікувала Ану Паулу на 245 днів.

І ось нарешті Бандейрінья знову в грі. Її першим після перерви матчем стала зустріч між командами "Сан-Жозе" та "Такарітінгою". Гра завершилася нічиєю - 1:1 - і пройшла без жодних проблем з боку суддівства. Після матчу зірка "Плейбою" розповіла журналістам про свої відчуття: "Я щаслива. Дуже, дуже щаслива. Можливо, ви мене не зрозумієте, але я відчуваю себе так, як ніби відсудила фінал чемпіонату світу".

"Sport.com.ua"

Зараз ви читаєте новину «Футбольний суддя знялася для "Плейбоя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути