вівторок, 28 вересня 2010 09:39

Футбольні фахівці не вірять у поразку "Шахтаря" від "Браги"

Футбольні фахівці не вірять у поразку "Шахтаря" від "Браги"
Напередодні сьогоднішнього матчу 2-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між португальською "Брагою" і донецьким "Шахтарем" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Геннадій Зубов, колишній півзахисник "Шахтаря":

1:2. Не віриться, що донеччани можуть втратити очки в Португалії. Перші 15-20 хвилин футболісти стануть діяти обережно. Швидше за все, кожна атака буде готуватися ретельно. Варто зазначити, що обидві команди дуже технічні, тому не виключаю, що голів буде більше, ніж три. Особливо здорово зараз виглядає трикутник "Шахтаря" Дуглас Коста - Жадсон - Луїс Адріано. Вони і повинні забезпечити результат.

Павло Шкапенко, колишній нападник київського "Динамо":

1:1. Поставлю на нічию, оскільки розгром "Браги" від "Арсеналу" у першому турі був незаслуженим. Португальці спробують зробити все можливе, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Напевно "Шахтарю" доведеться важко, хоча моментів для взяття воріт буде предостатньо в обох команд. Дуже шкода, що травмувався Фернандіньо, який вів гру. Втім, командні дії в атаці вражають, тому біля воріт суперника гірників буде спекотно.

Олександр Севідов, колишній нападаючий донецького "Металурга":

1:3. "Шахтар" грає у свій футбол, зараз команда нестримна. А якщо бразильці зловлять кураж, зупинити їх буде вкрай важко. Незважаючи на те, що "Брага" виступить у ролі господаря поля, їй навряд чи вдасться встояти перед атакуючим потенціалом гірників. Прикро за травму Фернандіньо, але в масштабах "Шахтаря" це не найстрашніша кадрова втрата. Повний сил Жадсон, здорово виглядають Коста, Вілліан, Луїс Адріано. А от проблеми в обороні гірників напевно вилізуть боком пропущеним голом ...
За матеріалами "Команда", Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці не вірять у поразку "Шахтаря" від "Браги"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути