пʼятниця, 27 травня 2011 15:16

Футболісти "Динамо" оголосили бойкот телеканалу "Футбол"

Футболісти "Динамо" оголосили бойкот телеканалу "Футбол"

Гравці київського "Динамо" відмовилися від спілкування з телеканалом "Футбол". Про це в п'ятницю, 27 травня, повідомив наставник столичного клубу Юрій Сьомін.

"Це ініціатива гравців. Які причини, я не знаю. Подумайте, розберіться в собі. Можливо, через те, що звучить не зовсім справедлива критика. Ми зауваження сприймаємо нормально, але вони не повинні бути односторонніми, - вважає фахівець.

При цьому наводить наступні аргументи.

"Що ж ви жодного разу не показали момент з виходом сам на сам Шевченка у фіналі Кубка, коли рахунок міг стати 1:1, і гра почалася б по-новому? Або третій гол "Іллічівця", забитий з офсайду на останній хвилині, як, втім, і перший? Але ми не скаржимося, сталося, так сталося. Але не треба нас знищувати", - сказав наставник

Нагадаємо, "Футбол" - це єдиний спеціалізований телеканал в Україні, присвячений виключно спорту номер один. Він входить до складу ТОВ Медіа Група України, єдиним акціонером якої є компанія "Систем Кепітал Менеджмент". Остання належить Рінату Ахметову, власникові і президентові донецького "Шахтаря".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Динамо" оголосили бойкот телеканалу "Футбол"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути