Ексклюзиви
пʼятниця, 10 січня 2014 14:20

Футболісти "Шахтаря" на медогляді роздавали автографи
8

Фото: ФОТО: shakhtar.com

Футболісти "Шахтаря" продовжують проходити традиційний щорічний медогляд. Сьогодні, 10 січня, для цього в діагностичний центр ДОКТМО (лікарня ім. Калініна) прибула друга група "гірників".

Томаш Хюбшман та Антон Шиндер приїхали навіть трохи раніше призначеного часу і раніше інших пробіглися необхідними кабінетами. У кожному з них медики фотографувалися на пам'ять з футболістами, просили залишити автографи на заздалегідь приготовлених постерах, календарях і м'ячах.

Наступними второваним товаришами маршрутом вирушила пара воротарів - Богдан Сарнавський і Микита Крюков, а трохи пізніше в діагностичному центрі з'явився інтернаціональний квартет, що складався з Даріо Срни, Едуардо, Факундо Феррейри і Дентіньо. Капітан йшов першим, а ось слідом за ним частенько утворювалася зіркова черга.

З ДОКТМО футболісти відправилися на базу, де після проходження процедур приєднаються до тренувального процесу. А вже завтра на медогляд завітає ще одна група "гірників".

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Шахтаря" на медогляді роздавали автографи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути