Ексклюзиви
вівторок, 22 червня 2010 14:59

Футболіст збірної КНДР вболіватиме за Південну Корею

Футболіст збірної КНДР вболіватиме за Південну Корею

Півзахисник збірної КНДР Ан Ен Хак прокоментував розгромну поразку своєї збірної від португальців і заявив, що в матчі третього туру групи B Південна Корея - Нігерія збирається вболівати за сусідів.

Дивно, що кому-небудь із складу збірної Північної Кореї дозволили після принизливих семи м'ячів від Роналду і Ко роздавати післяматчеві коментарі. Тим більше, що наставнику збірної Кім Йонг Хуну керівництво країни заборонило відвідувати прес-конференції протягом усього турніру!

Однак Ан Ен Хак ризикнув і своїм життям і повідомив після матчу, що його партнери втратили концентрацію після першого пропущеного м'яча, через що і були настільки жорстко покарані більш висококласними гравцями команди-суперниці.

"Чи не боїмося ми, що в КНДР за такий результат нас суворо покарають? Це ж просто гра!", - здивував багатьох настільки життєрадісним коментарем хавбек північнокорейської команди.

Ан Ен Хак також заявив, що збирається вболівати за Південну Корею в протистоянні з нігерійцями, назвавши шанси цієї збірної дуже хорошими для продовження боротьби на ЧС-2010. "Якщо Південна Корея заб'є першою, у неї будуть дуже гарні шанси вийти з групи", - уклав футболіст.

Нагадаємо, вчора збірна КНДР зазнала найбільшої поразки в історії національної футбольної команди цієї країни, поступившись Португалії з рахунком 0:7.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Футболіст збірної КНДР вболіватиме за Південну Корею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути