Ексклюзиви
пʼятниця, 17 жовтня 2008 12:40

Футболіст "Арсенала" вдарив дівчину, яка розлила сік на Мілевського

Інцидент за участю київських футболістів, який мав місце в неділю в нічному клубі "ПаТіПа", таки вирішили залагодити по-доброму.

Інформація про подію з"явилася тільки в четвер. В неділю в столичному нічному клубі відпочивала компанія, в якій були 23-річний динамівець Артем Мілевський і 21-річний Денис Олійник, орендований у "Динамо" гравець "Арсенала". У якийсь момент одна з відвідувачок клубу на ім"я Ельміра розлила сік на Мілевського.

Той відреагував: "По-акуратніше!". Відповідь дівчини: "Не зрозуміла?!". Після чого ситуація загострилася. За Мілевського заступився гравець "Арсенала" Денис Олійник. Слово за слово, дівчина нібито показала йому середній палець і той вдарив її. Спочатку викликали охорону, а потім і наряд міліції...

Як повідюмляє sport.segodnya, після інциденту в клубі "ПаТіПа" дівчина написала заяву в міліцію: невідомий наніс їй тілесні ушкодження. Проте вчора, в четвер, вона і Олійник подали ще одну заяву, запевнивши, що претензій один до одного не мають.

"Я тільки від вас, журналістів, дізнався про те, що трапився, - сказав вчора клубний тренер Олійника Олександр Заваров. - Мене більше налякало не те, що Денис гуляв в цьому розважальному закладі, хоча футболісти - публічні люди і повинні розуміти, що їм деколи не можна з"являтися там, де вони хочуть, а те, що підняв руку на дівчину. Якщо це правда, то це дуже неприємно.

Я так розумію, зайшли в цей нічний клуб два красиві хлопці, Мілевський і Олійник, і вони цій дівчині або дуже сподобалися, або навпаки, вона почала до них чіплятись. Але факт залишається фактом - знайшли неприємності на одне місце. У всьому розберемося з Денисом в п"ятницю.

Якщо ця історія підтвердиться, то рішення стосовно футболіста прийматиме президент. переведення в дубль, як це минулого року зробили з Алієвим в "Динамо"? Я спробую захистити футболіста, тому що у нас багато травмованих і просто грати нікому. Але - вирішувати керівництву".

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Арсенала" вдарив дівчину, яка розлила сік на Мілевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути