пʼятниця, 04 травня 2012 10:38

Футболіст "Фіорентини" вибачився перед тренером, який його побив

Футболіст "Фіорентини" вибачився перед тренером, який його побив
Деліо Россі звільнили після інциденту з Лайічем. Фото: gazeta.ru

Сербський півзахисник "Фіорентіни" Адем Ляйіч на своєму акаунті в Facebook приніс вибачення екс-наставнику фіалок Деліо Россі, після якої тренер накинувся на гравця.

"Все вийшло не зовсім красиво. Після матчу я вибачився перед тренером. Справа в тому, що я хотів допомогти своїй команді, відчував у собі сили зробити це. І був дуже засмучений, коли мене замінили. Це не модель моєї постійної поведінки. Приношу вибачення і вболівальникам "Фіорентини". Готовий прийняти будь-яке покарання за інцидент", - запевнив Ляйіч.

Нагадаємо, що Деліо Россі був відправлений у відставку після бійки на лавці запасних з півзахисником Адемом Ляйічем під час матчу 36-го туру італійської першості проти "Новари", який закінчився нічиєю 2:2. Крім того, екс-наставника фіалок дискваліфікували на три місяці.

Новим тренером "Фіорентини" призначений спортивний директор Віченцо Гуеріні. За два тури до кінця чемпіонату клуб займає 15-те місце в турнірній таблиці, маючи в своєму активі 42 очки.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Фіорентини" вибачився перед тренером, який його побив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути