Ексклюзиви
пʼятниця, 24 червня 2011 09:55

Французький "Ренн" зацікавився Бадром Ель Каддурі

Французький "Ренн" зацікавився Бадром Ель Каддурі

Як повідомляє rmcsport.fr, французький "Ренн" вступив у переговори з київським "Динамо" на предмет переходу марокканського захисника Бадра Ель Каддурі.

У "Ренні" вважають, що Бадр цілком може стати альтернативою Джеремі Морелю з "Лор'яна", який, маючи пропозицію від червоно-чорних, зрештою вибрав "Марсель".

Нагадаємо, що Каддурі приїхав до Києва 9 років тому. За український клуб захисник провів 181 матч. Його контракт з "Динамо" закінчується в 2013 році.

Тим часом, півзахисник "Динамо" Жерсон Маграо, який минулий сезон грав у молодіжному складі, почав готуватися під наглядом тренера з фізпідготовки і через п'ять днів приєднається до "дубля". Агент бразильця шукає йому новий клуб.

"Маграо ще вчора з'явився у нас, - розповів тренер "молодіжки" Олександр Хацкевич "Динамо" Київ Web TV. - Але, поговоривши з Резо, ми вирішили, що 5-6 днів він позаймається з тренером з фізпідготовки. Тут жодних проблем немає. Ми тільки за те, щоб всі побачили того Маграо, якого вболівальники запам'ятали по матчу з "Рубіном" у Лізі чемпіонів.

Все інше залежить тільки від нього. Я думаю, у нього був час подумати, переосмислити своє ставлення до тієї справи, якою він займається. А ми йому допоможемо."

Раніше повідомлялося, що португальська "Брага" веде переговори з "Динамо" щодо придбання Маграо.

Зараз ви читаєте новину «Французький "Ренн" зацікавився Бадром Ель Каддурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути