Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2012 11:16

Форвард збірної Бразилії проміняв "Анжі" на катарський клуб

Форвард збірної Бразилії проміняв "Анжі" на катарський клуб

Бразильський форвард махачкалінського футбольного клубу "Анжі" Дієго Тарделлі перейшов у катарський клуб "Аль-Гарафа". Про це сам футболіст написав у твіттері. 26-річний Тарделлі уклав з новою командою контракт на два з половиною роки.

Тарделлі, який за свою кар'єру провів п'ять матчів за збірну Бразилії, перейшов в "Анжі" у березні 2011 року з "Атлетико Мінейро". За даними ЗМІ, гравець коштував "Анжі" не менше п'яти мільйонів євро. У чемпіонаті Росії в 2011 році форвард провів 13 зустрічей і не забив жодного гола.

До "Атлетико Мінейро" Тарделлі грав за бразильські "Сан-Паулу", "Сан-Каетано" і "Фламенго", іспанський "Бетіс" і голландський ПСВ. У складі "Сан-Паулу" форвард став чемпіоном Бразилії і володарем Кубка Лібертадорес, а з ПСВ виграв чемпіонат Голландії.

"Аль-Гарафа" зайняла друге місце в чемпіонаті Катару сезону-2010/11. У 10 матчах першості країни сезону-2011/12 команда набрала 11 очок і знаходиться на восьмому місці в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної Бразилії проміняв "Анжі" на катарський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути