Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2011 09:07

Екс-наставник Алієва очолив "Анжі"

Екс-наставник Алієва очолив "Анжі"

Новим головним тренером футбольного клубу "Анжі" Махачкала став наставник другої збірної Росії, колишній головний тренер нальчикського "Спартака" і московського "Локомотива" Юрій Красножан. Про це повідомляє офіційний сайт "Анжі". 48-річний фахівець підписав з махачкалинським клубом п'ятирічний контракт.

На сайті "Анжі" не уточнюється, чи продовжить Красножан роботу з другою збірною Росії. Раніше газета "Советский спорт" писала, що можливість суміщення тренером постів в національній команді і в клубі існує.

Повідомлення про можливе призначення Красножана з'явилися минулого тижня. При цьому деякі ЗМІ писали, що іншим кандидатом на пост головного тренера "Анжі" є колишній наставник збірної Росії Гуус Хіддінк. Голландське видання Voetbal International писало, що Хіддінк дав усну згоду очолити махачкалинський клуб.

Хіддінк на півроку погодився очолити "Анжі" - ЗМІ

"Анжі", яке після 32 турів чемпіонату Росії сезону-2011/12 займає сьоме місце, залишився без головного тренера у вересні. Обов'язки наставника команди спільно виконували Андрій Гордєєв і граючий тренер Роберто Карлос.

Красножан здобув популярність завдяки роботі зі "Спартаком" з Нальчика, головним тренером якого він був з 1999 по 2010 роки. На початку 2011 року Красножан очолив "Локомотив", але влітку був відправлений у відставку.

Зараз ви читаєте новину «Екс-наставник Алієва очолив "Анжі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути