неділя, 18 грудня 2016 12:23

Форвард "Динамо" став найкращим молодим гравцем України в листопаді

Форвард "Динамо" став найкращим молодим гравцем України в листопаді
Артем Бесєдін. Фото: afp.com

Найкращим молодим футболістом України в листопаді став форвард "Динамо" Артем Бесєдін, який в останній місяць осені дебютував в національній команді України.

Про це повідомляє "Сегодня".

Кінцівка 2016 року - поки що найяскравіший період дорослої кар'єри 20-річного нападника: починаючи з 29 жовтня, він став регулярно грати за першу команду киян і забив чотири голи - "Карпатам", "Дніпру", "Бешикташу" і "Шахтарю".

Бесєдіна в своїх анкетах згадали 98 респондентів зі 140, до числа яких традиційно увійшли тренери, експерти, журналісти та вболівальники. Під першим номером він фігурував 41 раз - стільки ж, скільки і Віктор Коваленко з "Шахтаря", який в жовтні був третім, в листопаді став другим, а до цього виграв п'ять поспіль місячних опитувань премії "Золотий Талант". Півзахисник гірників програв форварду "Динамо" 28 очок.

Третій рядок дістався Олександру Зінченку, який здобув місце в стартовому складі "ПСВ". Доповнили топ-п'ятірку дніпрянин Валерій Лучкевич ("Дніпро") і володар другого місця в жовтневому опитуванні Едуард Соболь ("Зоря").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Динамо" став найкращим молодим гравцем України в листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути