Ексклюзиви
четвер, 16 липня 2009 13:41

Формула-1. Двох пілотів у цьому сезоні вболівальники вже не побачать

Формула-1. Двох пілотів у цьому сезоні вболівальники вже не побачать
На Гран При Угорщині вболівальники можуть побачити дебют у Формулі-1 відразу двох нових пілотів у складі Renault і Toro Rosso.

Як повідомляють бразильські ЗМІ, пілот Renault Нельсон Піке в Німеччині провів свою останню гонку у складі французької команди, а на етапі в Угорщині місце бразильця в "призовому" боліді займе Ромен Грожан, котрий виступає нині в гоночній серії GP2.

Відразу ж після закінчення Гран Прі Німеччини керівник Renault відзначив, що майбутнє Нельсона Піке, який цього року не набрав жодного очка, залишається невизначеним.

Ще одним дебютантом в Угорщині може стати іспанець Хайме Альгерсуарі, який проведе в найближчу п"ятницю невеликі тести у складі Toro Rosso. Хайме давно готують на місце Себастьяна Бурде, котрий не зумів майже за два роки освоїться у Формулі-1.

Другий пілот італійської команди Себастьян Буемі зізнався, що не здивується звільненню свого напарника, оскільки перед командою стоять високі цілі.

"Наша мета – боротися за очки, - сказав Себастьян Буемі. – Формула-1 – це чемпіонат абсолютно іншого рівня, ніж решта гоночних серій, де ти можеш бути зіркою. У нас склалися з Бурде хороші стосунки, але я вважаю за краще концентруватися на своїй роботі. Про інше я прагну не замислюватися".

Колеса

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Двох пілотів у цьому сезоні вболівальники вже не побачать». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути