неділя, 06 травня 2018 18:10

Фонсека звинуватив Вернидуба у симпатії до "Динамо"

Фонсека звинуватив Вернидуба у симпатії до "Динамо"
Фонсека не приховував емоцій після гри з "Зорею".Фото: ФК "Шахтар"

У центральному матчі 30-го уру УПЛ "Шахтар" на останніх хвилинах вирвав перемогу над "Заорею". Після гри наставник "гірників" дав емоційний коментар:

"Складна та емоційна гра. Ми заслужено здобули перемогу, тому що створили безліч моментів: м'яч влучав у поперечину, голкіпер діяв відмінно й виконав фантастичні сейви. "Зоря" лише кілька разів небезпечно підійшла до наших воріт, і їй вдалося забити свого роду гол-щасливчик. Після цього суперник закрився, опустив лінії, проте ми вірили в себе до останнього й далі створювали шанси. А гол Тайсона встановив справедливий результат.

Зараз у моїх думках фінал Кубка. Чудово розумію, що нам слід виграти всі поєдинки до кінця сезону. Щойно у флеш-інтерв'ю сказав: не вірю в те, що "Динамо" втратить очки із "Зорею". Луганчани сьогодні справді продемонстрували великий професіоналізм та серйозність. Мій острах здебільшого щодо наставника "Зорі", який піддається певному впливу та, на жаль, ніяк не може приховати свого бажання тренувати "Динамо". Не знаю, як ви, проте я звертаю увагу на його поведінку й заяви, коли він грає з "Шахтарем" і з "Динамо" – як до, так і після матчів. Вважаю, це зрозуміло всім. Гадаю, навіть він сам уже визнав своє величезне бажання тренувати "Динамо".

Стимулювання "Зорі"? Тут відбуваються дуже дивні речі – у більшості країн таке заборонено. По-моєму, навіть УЄФА запроваджував правило щодо цього. Зверніть увагу: президент нашого конкурента визнає, що надасть певний бонус "Зорі". Наступного тижня в них матч. Усе це не вкладається в голові, але тут це, напевно, нормально. Однак я знаю, що в інших країнах таке суворо заборонено".

Окремо португалець дав таку оцінку гри:

"Хочу, аби ви проаналізували заяви тренера "Зорі" перед матчем з "Шахтарем" і перед матчем з "Динамо". Це більш ніж очевидно, що відбувається, тренер "Зорі" не може приховати, як сильно хоче тренувати "Динамо".

"Зоря" - відмінна команда з прекрасними гравцями, але ми могли вирішити результат зустрічі раніше. Могли вигравати в три-чотири голи. Коли вони забили гол, то закрилися, але ми розкривали їх оборону.

Коли забив Тайсон, то відчув радість. Його гол зробив результат правильним. По-моєму перший раз втік до кутового прапорця.

Поки що ми нічого не виграли. Потрібно зосередитися на кубковий матч. Ми поважаємо "Динамо", постараємося підготуватися якнайкраще.

Моє майбутнє? Це наступна гра. У правильний час ви все дізнаєтеся новини по моїй ситуації", - сказав Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" вирвав перемогу над "Зорею"

Завдяки перемозі над "Зорею" "Шахтар" відірвався від "Динамо" на п'ять пунктів.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека звинуватив Вернидуба у симпатії до "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути