середа, 03 жовтня 2018 01:03

Фонсека розповів, чому "Шахтар" не зміг втримати перемогу

Фонсека розповів, чому "Шахтар" не зміг втримати перемогу
Фонсека прокоментував матч проти "Ліона"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував гру своїх підопічних у матчі проти "Ліона".

"Ми володіли перевагою, забивши два голи супернику. Все йшло добре, ми провели чудовий перший тайм. У другому таймі дійсно відбувся переломний момент, коли суперник почав створювати нам складності в тих зонах, де він найбільш сильний, – це останні 30 метрів до наших воріт.

Ми губилися в тактичному плані, не зовсім розуміли, що нам потрібно було робити в той момент. Але в цьому, звичайно, і велика заслуга суперника. Адже всі ми знаємо, настільки Ліон сильний та яким небезпечним може бути.

Прикро закінчувати матч за таким результатом. Звичайно, якби ми виграли сьогодні, все було б більш збалансовано та зрозуміло. Тепер попереду в нас два складні матчі проти Манчестер Сіті. Ми продовжуємо боротися, нам нічого іншого не залишається. Абсолютно все ще можливо та реально. Нам потрібно намагатися вигравати та робити все, щоб вийти з групи.

В Лізі чемпіонів таке може відбуватися набагато частіше, адже всі прекрасно розуміють, які команди нам протистоять.

Матвієнко? Він провів чудову гру на своєму нерідному фланзі. В обороні цей гравець дуже сильний, через нього важко пройти. А в атакувальному плані він дуже швидкий та впевнений в собі. Це приносить певні плоди нашій команді. Так, сьогодні в нього не було багато можливостей виходити в атаку, і зрозуміло чому. Тим не менше, це гравець, в якого ми віримо та покладаємо на нього великі надії.

Втрата контролю над грою, коли ми пропустили два голи? Насправді, в Лізі чемпіонів таке може відбуватися набагато частіше, адже всі прекрасно розуміють, які команди нам протистоять. Якщо казати про мою кар'єру, то я не пам'ятаю, щоб таке відбувалося в матчі такого рівня, але таке може статися. Завдяки супернику та через наші власні помилки", – передає слова португальця "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" покарали за піжонську гру

Після двох турів "Ліон" є лідером групи з 4 очками. Другий "Манчестер Сіті" - 3 очки, третій "Шахтар" - 2 очки, і останній "Хоффенхайм" - 1 бал.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека розповів, чому "Шахтар" не зміг втримати перемогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути