пʼятниця, 15 лютого 2019 12:11

Фонсека розкритикував арбітра після матчу "Шахтар" - "Айнтрахт"

Фонсека розкритикував арбітра після матчу "Шахтар" - "Айнтрахт"
Фонсека розповів, чи задоволений граю своїх підопічних

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував нічию з "Айнтрахтом" в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.

"Чи влаштував результат? Я ніколи повністю не задоволений, коли команда грає внічию, а не перемагає. Однак сьогодні, враховуючи всі обставини, такий результат – найменша з бід.

Я не згоден з вилученням Степаненка. Друга жовта була притягнута за вуха. Я вважаю, що на початку такого важливого поєдинку показувати дві картки за такі фоли – неправильно. Після гри навіть підійшов до арбітра та висловив своє незадоволення.

Після вилучення Степаненка, ми мусили опустити Коваленка в опорну зону. Віктор впорався дуже добре. Він не так часто грає на цій позиції, але сьогодні підлаштувався та пристойно виконав своє завдання. На заміну вийшов Малишев, а не Майкон, оскільки нам потрібна була максимальна надійність в опорній зоні. Саме Макс міг нам це забезпечити.

Завжди складно після довгої зимової паузи починати з поєдинку такого рівня. Залишитися на 10 хвилині в меншості – крах всім планам на гру. Нам довелося перебудовувати свою тактику, змінювати її. За наступний тиждень постараємося відновити футболістів до матчу-відповіді. Зараз я не можу сказати, чи зіграє у Франкфурті в опорній зоні Малишев. Це стане відомо згодом.

Поява Соломона на місці Марлоса? Ми не планували цю заміну, діяли по ситуації. Марлос має певні проблеми зі здоров'ям. Йому довелося багато працювати, виконувати багато забігань, витрачати багато сил. У якийсь момент ми відчули, що варто його замінити, тому вийшов Соломон. У Мораєса жодних проблем. Просто втома. Я впевнений, що за тиждень він відновиться та до виїзного поєдинку буде повністю готовий.

Хочу подякувати вболівальникам, які прийшли на стадіон у таку погоду та в такий пізній час. Вони кричали протягом всієї гри, підтримували нас. Дуже їм дякую", – сказав португалець на післяматчевій прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Шахтар" в меншості вистояв проти "Айнтрахта" - відео

Ще одна українська команда, також зіграла з рахунком 2:2, "Динамо" на виїзді здобуло нічию в матчі проти "Олімпіакоса".

Зараз ви читаєте новину «Фонсека розкритикував арбітра після матчу "Шахтар" - "Айнтрахт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути