понеділок, 03 червня 2019 12:30

Фонсека прокоментував можливість очолити київське "Динамо"

Фонсека прокоментував можливість очолити київське "Динамо"
Паулу Фонсека не виключає можливості працювати тренером "Динамо".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека в ефірі програми "Профутбол" розповів про зустріч з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

"Уперше, коли ми познайомилися із президентом "Динамо", він запросив випити чаю чи кави. Я обрав каву. Ми обговорили деякі питання щодо молодих гравців. Невдовзі вони стануть професіоналами.

Тоді не говорили про матчі "Шахтар" – "Динамо". Ми взагалі не порушували цю тему. Президент команди здався людиною, яка любить свою команду і бореться за "Динамо". Я це одразу помітив. Це абсолютно нормально.

Але щодо пропозиції від "Динамо"... Я ніколи не кажу "ніколи". Чесно кажучи, мій зв'язок із "Шахтарем" настільки міцний, що, я думаю, це було б дуже важко. Практично неможливо. Але у футболі багато чого відбувається. Не знаю, що може статися. Відверто скажу, якби була така можливість, моя дружина не дозволила б, у жодному разі", – сказав Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека забере Тайсона в Італію

Паулу Фонсека на початку сезону 2016-2017 замінив у "Шахтарі" Мірчу Луческу. За 3 роки роботи португальського тренера в Україні зміг виграти тричі чемпіонат і Кубок країни.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека прокоментував можливість очолити київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути