Ексклюзиви
вівторок, 29 жовтня 2013 13:47

Фоменко взяв на олівець Мілевського і Вороніна

Фоменко взяв на олівець Мілевського і Вороніна
Воронін і Мілевський можуть повернутися до збірної. Фото: segodnya.ua

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко прокоментував можливість запрошення в команду нападаючого московського "Динамо" Андрія Вороніна і форварда турецького "Газіантепспора" Артема Мілевського.

"Я такий тренер, який не звик відмовлятися від гравців в принципі. Я розумію, що той, хто сьогодні здається непотрібним, завтра може стати на вагу золота - наприклад, через травми всіх конкурентів. Розумієте?", - говорить він.

"Повторюю: давайте доживемо до того часу, поспостерігаємо за розвитком подій і за самими виконавцями. Адже раніше ми не спостерігали ні за Андрієм, ні за Артемом: за першим - бо він нібито завершив кар'єру в збірній, за другим - бо... ну, самі розумієте. Тепер починаємо збирати дані по них...", - зазначив Михайло Іванович.

"Ще по Мілевському: говорите, він "роздає" там в Туреччині? Ви не поспішайте з висновками, не дуже-то він там і "роздає" - мені здається, своєї форми колишній динамівець не набрав", - заявив Фоменко.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко взяв на олівець Мілевського і Вороніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути